Veuvje-en-Mamsie.reismee.nl

Dag 5 terugreis Antalya

Nou daar was ik weer ,vandaag moest ik weer van Viv dus oke het is nu hier 23.31 en lig opbed met de lappie om ons verhaal te schrijven.

Vanochtend om 6.45 werden we gewekt, nog even de laatste spullen in de koffer gestopt en toen de koffers op de gang gezet. Jaja ze heb hier belboys en deze had Ahmed opdracht gegeven om om 7.45 de koffers op te halen voor onze deur. Wij zijn toen lekker gaan ontbijten en op naar de bus, deze stond alweer netjes te wachten en ja we konden vertrekken. De sneeuw was gelukkig weer gestopt en het mooie was dat onze eigen chauffeur er weer was gelukkig hij is ook erg aardig.

Toen we in de bus zaten vertelde Ahmed dat we twee uurtjes zouden rijden en dan een stop gingen maken bij een plek waar vroeger veel karavaans langs kwamen,dit waren groepen mensen die via de zijderoute van nederzetting naar nederzetting reisde . Deze stamde uit 1229. Deze plek was erg bijzonder omdat er een buiten en binnenplaats was waar de mensen konden overnachten en handel konden drijven.

Hierna een lekker bakje cappucino en Viv een kopje appel thee en op weer naar de bus waar Ahmed druk was aan de telefoon. Hij vertelde later dat hij nog steeds in overleg was met de erg slechte hammam ervaring. Hij had ook contact gehad met Corendon en hun hadden de hammam ook gebeld en dat is natuurlijk niet goed voor hun reputatie. Na nog een telefoontje vertelde Ahmed dat we ieder 15 euro terug krege,n dus nou je 15 euro was de behandeling wel waard haha laat Viv het niet horen.

Toen weer een uurtje of twee rijden en hier gingen we op naar de lunch deze was erg lekker lopend buffet. Hierna een uurtje weer in de bus onderweg weer twee uurtjes gereden en weer een koffie of thee stop en op naar het hotel waar we al eerder waren. Toen we aankwamen wilde we natuurlijk graag naast de Marije en Marian op de gang liggen, dit regelde Ahmed nog even en hij ging lekker naar huis, hij woont in Antalya. Toen we naar de eetzaal gingen begon het hard te regenen dus snel doorlopen, want van het hotel naar de eetzaal moet je buiten om. Toen we binnnen kwamen zag Viv frietjes en ja echte frietjes zoals in nederland lekker bruin gebakken en ja hoor ook nog mayo nou haar avond kon niet meer stuk. Toen we lekker zaten te smikkelen, ja ik ook aan patat met thaziki en kippepootjes, hoorde we opeens heel veel water lopen. Viv zo nieuwsgierig als ze is ging natuurlijk kijken, een van de mannen van de bediening vroeg wat ze ging doen...oh even kijken zei ze, zo raakte ze aan de praat met deze aardige jongen en stonden ze samen naar het stromende water te kijken wat uit het plafond naar beneden kwam, jaja zo hard regende het buiten. Toen ze een keer weer aan tafel zat kwam er ook water uit het plafond langs de muur en liep zo richting de eetzaal. Viv stond weer op en ging de tafellakens waar het eten opstond omhoog op binden en de bediening kwam haar weer helpen jaja ze had punten gescoord.

Na het eten mochten we nog niet naar buiten van de bediening en gingen we dus maar een kopje koffie drinken en daarna zijn we maar weer gaan kaarten. Viv is gaan douchen en kwam daarna naar beneden met haar lappie ze heeft nog wat dingen opgezocht voor Marije.

Toen de obers weg gingen kwam het mannetje waar Viv een tijdje mee had staan praten nog even dag zeggen en gaf haar zomaar een handkus!! We zijn nog maar net binnen en zei heeft alweer een kus te pakken. Toen we naar boven gingen zag Viv een klein katje en ja probeer haar dan maar weer mee te krijgen. Ik ben maar naar boven gegaan en wachten tot ze boven kwam.

Nou morgen gaan we eindelijk shoppppppppppen yes .

Nou slaap lekker en tot morgen dan mag Viv weer, Weltrusten.

lisette

Jullie maken wat mee zeg onwijs leuk om alles te lezen :-) Hoe is het weer nu bij jullie? We hopen dat het toch wat beter zal worden.

Dames nog heel veel plezier en shopze morgen :-) 20 kilo was het hè ;-)

Sonja

Niet het poesje in je koffer stoppen hé Viv!!!

Gea Bakker

eindelijk tijd gevonden om jullie verhalen en foto`s te lezen/bekijken. Heerlijk om te lezen en de foto`s zijn prachtig. Je had geen beter wintersportgebied uit kunnen kiezen Viv :p

Nog veel plezier!