Veuvje-en-Mamsie.reismee.nl

dagje kemer

Nou eindelijk weer internet gisteravond toen ik mijn verhaal wilde doen stopte het internet ermee, dus dan maar vandaag ik eerst en daarna Veuvje.

We zijn dan toch maar uiteindelijk naar Kemer gegaan bij onze vriendinnen MenM. Om 7.25 de wekker gezet belachelijk

Frown
he op zondag maar ja het is een reis van ongeveer 2.5 uur met drie overstappen waar heb je zin in hebt.

Om 9.00 begonnen aan de survival, eerst van het hotel uit gelopen naar de bus dit is ongeveer 10 minuutjes lopen, op de bus naar Antalya dit duurt 40 minuten toen daar de bus naar migros genomen dit is een super groot winkel centrum lijkt op hoog catherynen . Van daar uit weer met een bus naar Kemer, vandaar uit nog ongeveer 45 minuten toen op naar het Fame hotel waar de dames logeren.We stuurde de dames een sms en hoorde toen dat Marian naar de dokter moest om 12.00 uur dus zijn we naar hun hotel gegaan. Na een minuut of 10 lopen kwamen we bij hun hotel, Marije stond al buiten te wachten en vertelde dat als we hun hotel in wilde we 10 euro moesten betalen om daar binnen te komen we zijn toen wel gewoon met hun naar binnen gegaan. Marije zei we lopen gewoon naar de lift en we zien wel nou we waren nog niet bij de lift of de mevrouw kwam er al aan we mochten niet naar de kamers maar we mochten wel even in de lobby zitten en als we wat wilde drinken kwam dat op de rekening van MenM.

Undecided

Aangezien we ons niet echt op ons gemak voelde in het hotel hebben we nog gewacht tot Marian terug was van de dokter zei had een zware bronchitus dus prik in haar bil hoestdrank en een puf.

Toen hadden we afgesproken dat hun lekker gingen eten en wij daar in het centrum wat zouden gaan eten en dan af spreken in het centrum om even samen te gaan shoppen. Maar helaas aangezien het nog geen hoogsiezoen is waren er haast nog geen winkels open dus hebben we naar MenM een sms gestuurd dat we wat gingen eten en dan weer terug naar Antalya gaan.

Aangezien er niet veel open was maar wel lekker weer zijn we op een terrras gaan zitten waar de man ons een mix grill advieseerde nou doe maar zeiden we lekker een cola erbij en taziki stokbroodje en salade erg lekker maar ook het duurste wat we gegeten hebben we moesten uiteindelijk 33 euro afrekenen is een groot bedrag voor hier maar was erg lekker.

En toen weer op naar de bus en we begonnen weer aan de terug reis, waar we op de heenweg een groot winkelcentrum zagen dit heten de Migros hier hebben we even een tussenstop gemaakt lijkt erg veel op hoog catherijnen alleen op zijn turks natuurlijk maar wat was dat groot. Na een lekkere Starbucks koffie te hebben gedronken zijn we weer in de bus gestapt op weg naar Antalya we wilde eigenlijk nog naar het centrum maar haaden alle twee geen zin meer dus op naar het hotel

Nog even langs de supermarkt wat drinken halen en toen gaan eten in het hotel en lekker op bed tv gekeken was een hillarisch programma over moeders die een schoondochter zoeken maar dit was in op RTL Duitse zender het waren een beetje aparte vrouwen en dus ook een beetje aparte mannen toen nog even liggen kletsen en lekker gaan slapen op naar de laatste dag in Antalya

Veuvje zal vandaag het avontuur erop zetten van vandaag.

Groetjes Veuvje en Rosie